Mia Törnblom

Mia Törnblom föreläste om ”Självkänsla” i Broby den 17 feb. 2010. Jag tog mod till mig 5 min. före föreläsningens början och gick fram och frågade om jag fick ta en bild. Det var helt OK. Sedan tyckte hon att jag också skulle vara med på en bild. Så fick det bli! Dessutom var föreläsningen mycket bra! Självkänsla kan vi inte få för mycket utav. Tack Mia!

     

Så här skriver Mia:

För tio år sedan höll jag min första föreläsning om vikten av att ha en god självkänsla. Att föreläsa är bland det roligaste jag vet. Sedan dess har jag skrivit fem böcker och hållit hundratals kurser, föreläsningar och utbildningar i ämnet personlig utveckling.

 

För mig är det självklart att personlig utveckling ska vara kul. Därför är mina föreläsningar ofta fyllda av skratt och många igenkännande aha-upplevelser. Självklart skräddarsyr jag föreläsningen efter önskemål och behov.

 

Mitt mål är att ge mod och inspiration och samtidigt visa att all förändring är möjlig. Det går på ett enkelt sätt att träna upp självkänsla, självkänsla är precis som fysisk kondition en färskvara. Jag visar på ett enkelt sätt hur våra tankemönster och omedvetna reaktioner påverkar hur vi mår, det vi gör och det vi uppnår – och vad vi kan göra för att förändra det.

Boka henne här: http://www.mtgruppen.com/personal/mia-tornblom