Désirée Kjellin

Har ikväll den 16 april 2015 varit i Glimåkra kyrka och lyssnat till Désirée Kjellin från Eldsberga utanför Halmstad. Hon berättade på ett fängslande sätt sin livshistoria under 1 h 45 min. för 120 personer. Hon hade en mycket svår barndoms- och ungdomstid. Hon sökte efter kärlek eftersom hon inte fick det i sitt hem. Hon testade yoga, meditation och andra ockulta företeelser. Hon avancerade så långt att hon titulerades häxa. Men vid ett tillfälle fick hon en uppenbarelse av Jesus som sa till henne att han visste allt om henne och att han älskade henne. Hon tog kontakt med kyrkan och en präst. Hon blev löst ifrån det gamla sammanhanget och fick en kristen tro. Hon kunde förlåta både sin pappa och mamma när hon beslutade sig för att göra det. Idag reser hon runt på olika platser och berättar om vad Gud har gjort i hennes liv.

Foto: Elisabeth Landin/Inblick

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *