Sarah Kelly

Sarah Kelley är en kristen världsartist som med sitt nya album ”Where The Past Meets Today” visar på sin djupa längtan och att komma igenom livets hårda perioder. Den Grammynominerade Sarah Kelly är både sångerska och låtskrivare. Själv beskriver hon sin musik med orden ”där Keith Green möter Led Zeppelin – earthy vocals with classic rock moments”.

Sarah Kelly om sin musik: ”Vad jag verkligen vill, över allt annat, är att låtarna jag skriver ska visa på känslomässig ärlighet. En låt är ett sätt att tala, en röst bakom vad du normalt sätt kan säga i livet. Den här musiken gav mig en röst när jag inte hade någon, och min bön är att göra detsamma för andra.”

Jag lyssnade till Sarah och träffade henne på Nyhemsveckan 2007. Då fick jag ta denna stora bild:

Olof Djurfeldt

Olof Djurfeldt var chefredaktör på tidningen Dagen 1965-1996. Han är en av Sveriges främsta kristna samhällsröster och har listats som en av Sveriges inflytelserikaste opinionsbildare. År 2004 kom han ut med boken ”Försvara äktenskapet”.  Djurfeldt har varit missionär i Zaire, Rwanda-Burundi 1959-62. Är sedan 1978 medlem i kommittén för de europeiska pingst-konferenserna, Pentecostal European Fellowship. Djurfeldt är en flitig debattör i teologiska, etiska och politiska frågor. En uppskattad förkunnare, väl förankrad i Skriften, välkänd för sin profetiska lyhördhet och för att fokusera på bönen. Djurfeldt är även socialantropolog. Jag hade glädjen att träffa honom och lysnna till hans förkunnelse under pingsthelgen 2007 i Oskarström då pingst-församlingen där firade sitt 80-årsjubileum. Olof Djurfeldt är en pigg 78-åring med andlig vitalitet.